Κεντρικές Πόρτες Εισόδου Πολυκατοικίας

Δώστε στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας σας, την ασφάλεια και την αισθητική που της ταιριάζει με θωρακισμένες πόρτες Doors 4 You

Η πόρτα εισόδου πολυκατοικίας αποτελείται από το μεταλλικό σώμα με την κάσα που είναι υπεύθυνες για την προστασία και ασφάλεια του χώρου σας.

Στην συνέχεια τοποθετούνται οι θωρακίσεις που καλύπτουν τα μεταλλικά μέρη και δίνουν το επιθυμητό στοιχείο της αισθητικής. Στην Doors 4 you μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορους τύπους θωράκισης: καπλαμά, αλουμινίου, pvc, γυάλινες, laminate. Σημαντικό στοιχείο της επιλογής θωράκισης είναι το αν η πόρτα θα είναι εκτεθιμένη σε βροχή και υγρασία. Ασφάλεια, αισθητική και αντοχή στις καιρικές συνθήκες είναι οι βασικοί παράμετροι για μια επιτυχημένη επιλογή πόρτας.

Λόγω των διαστάσεων τους, οι πόρτες της κεντρικής εισόδου, διαθέτουν σταθερά και μέρη με τζάμι, τα οποία καλό θα ήταν να είναι τουλάχιστον triplex 5mm + 5mm για να μεγιστοποιήσετε όχι μόνο την ασφάλεια αλλά και την ηχομόνωση και θερμομόνωση.

Αναφορικά με την κλειδαριά, που και αυτή παίζει σημαντικό ρόλο, στην Doors 4 you θα βρείτε διάφορες επιλογές όπως ηλεκτρική, ηλεκτρομηχανική και άλλου είδους, υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας.

Η τελική τιμή της πόρτας διαμορφώνεται αναλόγως του μεταλλικού μέρους, της θωράκισης και της κλειδαριάς.

Καλέστε μας τηλεφωνικά στο 211 018 0803 ή επισκεφθείτε το κατάστημα μας(Πλάτωνος 142 Κολωνός) για να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας πολυκατοικίας βάση των οικονομικών σας δυνατοτήτων.

Σας παρουσιάζουμε ένα μικρό μόνο δείγμα από τις εργασίες μας στις εισόδους κτιρίων

Τα σχέδια είναι ενδεικτικά. Επισκεφτείτε την έκθεση να διαμορφώσουμε μαζί την πόρτα εισόδου των αναγκών σας.

Δεν βρήκατε αυτό που ζητάτε;

Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας. Σίγουρα θα σας εξυπηρετήσουμε! Γνωρίζοντας τις ανάγκες σας, γινόμαστε καλύτεροι
Φόρμα επικοινωνίας